Workshops Pistoolschutters Arkebuze

Doel

Omdat we als kleine club met jaren ervaring meer en meer schutters ontmoeten die duidelijk de juiste begeleiding nooit vonden of kregen, besloten wij van Arkebuze het volgende op te starten en aan te bieden aan leden maar ook niet leden.

Trainingen voor ieders niveau

Wat is onze bedoeling?

Sportschutters begeleiden naar een beter niveau.

Wie komt in aanmerking?

Zowat alle schutters die houder zijn van een sportschutterslicentie: competitieve schutters als ook de beginnende schutters.

Wat mag je verwachten?

Een door VSK en VTS opgeleid initiator Pistool en geweer en Instructeur B pistoolschieten, die uw niveau kunnen evalueren en vanaf daar met u aan de slag gaan.

Een Initiator die is opgeleid in het aanleren van een goede basis, richting wedstrijdschieten tot een provinciaal niveau. Een instructeur B is opgeleid in het evalueren en detecteren van werkpunten voor schutters. Hij kan u dan ook via de juiste oefeningen naar een volgend niveau tillen. Buiten de juiste manier van hanteren en aanleren van de juiste technieken zoals greep, houding, schotsequentie… zullen ook videoanalyse en SCATT tot de mogelijkheden van de trainingen met de instructeur behoren.

Waar zal op getraind worden?

Alle 10m luchtpistool disciplines in de luchtstand met 6 banen digitaal, ook snelvuur in lucht zal kunnen getraind worden. De 25m pistool(vuurwapen) disciplines (5 banen) kunnen ook getraind worden, maar dit is af te spreken met het bestuur, indien de duel-installatie moet opgebouwd worden.

Indien u geïnteresseerd bent kan u zich hiervoor inschrijven via de link in de betreffende workshop pagina hieronder of via de kalender. Voor niet leden vragen wij 10€(dagkaart+bijdrage) per workshop, ter plaatse te betalen.

Geen evenementen gevonden!

Meer informatie over doelschieten via volgende link:

https://www.sportschieten.be/nl/sportschieten/disciplines/doelschieten